SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

SZAPPANJAIMRÓL


                                          NADLER KÉZMŰVES SZAPPANOK
Szappanjaim természetes növényi olajokat (oliva olaj, kókuszolaj, sheavaj, szőlőmagolaj, mogyoróolaj stb.) organikus termesztésű gyógynövényeket,100%-os gyógyszertári tisztaságú illóolajokat tartalmaznak. Nincs bennük mesterséges színezék, vagy mesterséges illatanyag, és nem tartalmaznak a szervezetre, bőrre káros hatású anyagokat, tartósítószer-mentesek.
A kecsketejes szappanjaim min. 30%-ban tartalmaznak teljes farm kecsketejet. A testvérem kecskéitől származnak, réten-mezőn, erdőben legelnek, NEM KAPNAK VEGYSZERES TÁPOT.
A kecsketejben megtalálható a Q10 koenzim, több mint 70 telítetlen zsírsav, s alacsony olvadáspontja miatt már 37 C-on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik.
Magas ásvány és elektrolit tartalma és a gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt a kecsketejjel készült kozmetikumok tökéletes választás a száraz és érzékeny bőr ápolására.
A kecsketej egy természetes forrása az alfa-hydroxy savnak /AHA/ , ami finom pilling segítségével hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti az friss bőr képzését.
Érzékeny bőrű lévén mindig kerültem a szappanokat, samponokat, kozmetikumokat, mert a minimális használatuk is bőrirritációt okozott, kiütések és száraz, ekcémás bőr keserítette a mindennapjaimat. Mióta a saját szappanjaimat használom, ezek a problémáim teljesen megszűntek, öröm a fürdés, arcmosás után nem kell kiütésektől tartanom, és nem kell állandóan krémeznem sem a kezem.
Első számú boldog felhasználója vagyok a saját készítésű szappanjaimnak! Kizárólag olyan készítményeket adok el, ami az én saját szigorú követelményeimnek megfelel, és a "tesztelésemen" is átment. A családom (férjem és 6 gyermekem) szintén nagyon elégedettek a szappanokkal, napi örömforrás mindannyiunknak.
A SZAPPANJAIMHOZ NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, mivel a pálmaolajfa termesztéséhez esőerdőket kell ki irtani, emiatt ritka állatfajok vesztik el otthonaikat és a kihalás szélére kerülnek, az esőerdők pusztulása pedig hozzájárul a felgyorsuló globális felmelegedéshez.
A kézműves szappanok egyik előnye, hogy a glicerin nem kerül kivonásra a szappankészítéskor, hanem benne marad a szappanokban. A készítés utolsó fázisában minőségi, ápoló, hidegen sajtolt olajokat(makadámia-, avokádó-, szőlőmag-, sárgabarackmag olaj, sheavaj)teszek a masszába, ami fürdéskor védi a bőrt a víz szárító hatásától, és testápolóként működik.
A  100%-os tisztaságú illóolajok víz hatására kioldódnak a szappanból, és aromaterápiás hatást fejtenek ki: nyugtatnak, lazítanak, gyógyítanak, frissítenek, relaxálnak.
Mézet, propoliszt, méhviaszt, gyógynövényeket, algát, holt tengeri iszapot, holt tengeri sót, himalája sót keverek a szappanokba, hogy ezeket az értékes alapanyagokat fürdés közben is élvezhessük, és áldásos hatásaikat a bőrünkön is kifejthessék.
A szappanjaim az interneten is megtalálhatóak: http://nadlerszappan.blogspot.com
email: nadlerszappan@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...