SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2013. március 4., hétfő

ÚJ SAMPONSZAPPANOK

    
Kátrányos kecsketejes samponszappan


A kátrányos samponszappanom kifejezetten problémás fejbőrre készült.
Diófalevél főzettel és kecsketejjel készítettem, rhassoul agyagot és ichitolt adtam hozzá, extra olajnak pedig perillaolajat, búzacsíraolajat és hidegen préselt szőlőmagolajat tettem bele.
Teafa, levendula és rozmaringolajokkal illatosítottam.
A diófalevél és az ichtiol erős fertőtlenítő hatással bír, a szőrtüszőatkák(demodex) ellen is hatásos.


Biokamillás mézes kecsketejes samponszappan

A mandulaolajos rózsaszínagyagos samponszappanomhoz hasonlóan normál hajra készült ez a nagyon finom, igényes samponszappan.
Egy ideje átszoktam a sörös samponszappanokról a kecsketejesekre, mivel normalizálódott a fejbőröm faggyútermelődése a samponszappan használatától.
Örömsamponként:) elkészítettem ezt a sárga és rhassoul agyagos biokamillás és biomézes kecsketejes samponszappanomat a kedvenc sárgabarackmag olajommal.
Citrom, narancs és bergamott olajokkal illatosítottam.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...