SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2010. február 25., csütörtök

narancsvirágos-zöldteás szappan sk

10 megjegyzés:

ixchel írta...

Ezt hogy csináltad? Nagyon szép.

Alma írta...

Kb 3 perces munka.Glicerines szappant felolvasztok mikróban, hozzákeverem amit gondolok, formába öntöm, és hagyom megdermedni, ennyi.

ixchel írta...

És hol lehet ilyen formát venni?

Alma írta...

Valentin-napkor lehet a Liedlben venni, de lehet, hogy máskor is, szilikonos.A muffin beleragad, szappankészítéshez viszont tökéletes.

ixchel írta...

Megnézed, van-e még?

Alma írta...

Persze, nézem, de sajna nincs, én is vennék más formát.

Ármina írta...

Glicerin szappan alatt mit értesz? A boltban kapható, ilyen - nem a fekete - színű szappant?:) Mert én most háziszappanból öntöttem újra jó illatú szappankát - csak hát az maradt a régi szín, csak új illat:D Mert ha a bolti, akkor ilyet én is tudok csinálni!:)

Alma írta...

Ez még az első szappanos próbálkozásaim egyike: mézes-glicerines szappant olvasztottam fel hozzá, abba kevertem a citromfüvet, zöld teát, narancsvirágot és az illóolajakat.
Ajándéknak kiváló, de én nem használok ilyet, mert a glicerines szappan szárítja a bőrömet.

Alma írta...

Ha újraöntesz szappanokat, az agyagok(rózsaszín, zöld, vörös, sárga) nagyon jó színezőanyagok, vagy a fűszerek: kurkuma, fahéj, paprika.Akkor a szín is más lesz, nem csak az illat, ráadásul a bőrödnek is használ mindegyik.
Jó szappanozást!

Ármina írta...

Szia, Alma!
Köszönöm szépen a válaszod!:) Most vásárolok be minden alapanyagot a szappankészítéshez, remélem menni fog:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...