SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2011. március 8., kedd

Bio chlorellás samponszappan

Mindenképpen szerettem volna kipróbálni samponszappanban is az algát.A zöld agyaggal együtt adja ezt a csodálatosan mély zöld színt.Sok ricinus és mogyoróolajjal, kakaóvajjal, kókuszolajjal, extraolajnak pedig avokádó olajat tettem hozzá.Kecsketejjel készült, mint a rózsaszínagyagos samponszappanom is.Rozmaring, citrom és bormenta adja a kellemes, friss illatát.


4 megjegyzés:

Gizus írta...

Szia! Fantasztikus lett és a színe!!!
Engem nagyon érdekelnének ezek a samponszappanok! Ha publikus írsz priviben egy pár receptet, vagy valamilyen mankót! gizus11@gmail.com
Köszi!

Alma írta...

OKé:)

Sheni írta...

Vevő lennék egy ilyenre, plusz a mai sósra is.

Alma írta...

:)Rendben, de még várni kell a samponszappannal 2 hetet, a sóssal pedig legalább 1 hónapot, mire beérik, sajna.Addig türelmetlenkedhetek, alig várom már, hogy használhassam, mert egyik jobb lesz, mint a másik:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...