SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2011. április 29., péntek

Lósampon és kakaóvaj

Úgy esett, hogy állatkozmetikai szereket kerestem a neten.A legolcsóbb 500 ml-es lósampon 1800 Ft, de inkább ennek a duplája.Logikus: egy lovat nehéz fürdetés után testápolóval bedörzsölni, ezért muszáj minőségi, bőrbarát termékekkel fürdetni, nehogy kiszáradjon a bőre és a sebek miatt elpusztuljon, de enyhébb esetben a kezelés is nagyon megterhelné a tulajdonos pénztárcáját.

Tegnap a gyógyszerész elkezdte magyarázni nekem, hogy az általam kért kakaóvaj nem ér semmit.
Igaz, a drogériákban méregdrágán adnak el kőolajszármazék alapú, kakaóvajat minimális mértékben tartalmazó krémeket, természetesen a vevőket a kakaóvaj csodás bőrápoló hatásaival kecsegtetve.

A két, látszólag összefüggéstelen gondolat ott kapcsolódik, hogy amíg egy állatnak muszáj megadni a jó minőségű sampont a jó közérzete miatt és az egészsége érdekében, addig az emberek ki vannak szolgáltatva a gyógyszer- és a kozmetikai-ipar reklámhadjáratának.

5 megjegyzés:

ixchel írta...

Miért nem ér semmit? Nem értem.

Gizus írta...

Érdekes? Én is gondolkodtam már kutya samponon, de a ló is érdekes lehet! Te mit tennél nekik bele?
teafa olaj parazita ellen-első gondolat, levendula tetű ellen jó, akkor gondolom a többi rovar sem szereti nagyon :)

Alma írta...

Húgocska, félreérthető voltam, a gondolat második fele tőlem származik, javítom.

Alma írta...

Tényleg Gizus!Neked szakmába vág a téma, nem?
Még nem gondolkodtam rajta, de a kutyasamponon én is agyaltam.:)

Gizus írta...

Igen igen! Siker szakmám van: állattenyésztő mérnök vagyok! :)
Ami egyébként nagyszerű szakma...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...