SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2011. május 5., csütörtök

Ásványi és fekete holt tengeri iszapos és sós szappan




Állandó darab a fürdőszobapolcomon a holt tengeri iszapos-sós szappan, arclemosáshoz kiváló.Most nem turmixoltam el a fekete iszapot készítéskor, és ásványi iszap is került bele, hogy a tisztító hatása még intenzívebben érvényesülhessen.
Nagyon elégedett vagyok a szappannal, már be is avattam az elsőt.:)
  • A Holt-tenger iszapja rendkívüli mennyiségben tartalmaz ásványi sókat, nyomelemeket, de találhatók benne szilárd növényi és állati eredetű anyagok is. A Holt-tenger sótartalma (30%) tízszer nagyobb a többi tengeréhez képest, az innen származó értékes sók, ásványi anyagok, és a híres feketeiszap a legkiválóbb natúr gyógy- és szépségápolási cikkek alapanyaga.
  • A Holt-tengeri só összetétele eltér a konyhasóétól, nagy mennyiségben tartalmaz kloridot, nátriumot, magnéziumot, kalciumot, káliumot, és különféle vas-ionokat.Jótékony hatással van a pattanásos, egyenetlen bőrre, simává, puhává varázsolja azt. Leszárítja a mitesszereket, pattanásokat.
  • A Holt-tenger iszapja bizonytalan eredetű allergiás bőrelváltozások kezelésére is egyedülállóan alkalmas, valamint lassítja bőrünk öregedését. Az ásványi anyagok elengedhetetlenek az egészséges sejtanyagcsere fenntartásában, ami fontos tényező a bőr fiatalos küllemének megőrzésében. Az idő előrehaladtával testünk természetes ásványi anyag szintje csökken, pótlásra szorul. A Holt-tenger iszapja és sója tartalmazza a leghatékonyabb alapanyagokat, melyek a fiatal bőr megtartásához szükségesek. A Holt-tenger legalább hatvanféle sót tartalmaz, különleges összetevői közé tartoznak a kén vegyületei, a lítium és a jód.
  • Az iszap legfontosabb alkotórésze a 27%-os koncentrációjú szerves kénvegyület, az ún. ichtamol, amely a kozmetikában és a bőrgyógyászatban jól ismert ichtiolhoz hasonlít, kénes kátrány, olajpala-alkotórész.

Ebben a szappanban a holt tengeri fekete és ásványi iszap és a só együtt tud érvényesülni.Kiválóan alkalmas pattanásos, mitteszeres arcbőrre, ekcémás, pszoriázisos problémákra, és arcradírnak is.
Geránium és levendulaolajokkal illatosítottam.

1 megjegyzés:

Gizus írta...

Biztos nagyszerű szappan, most jól megjegyzem ezt, ha majd kamaszok lesznek a gyerekek mivel is fürödjenek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...