SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2011. szeptember 14., szerda

A biokókusztejes agyagos szappanom új formában

Ez a "tejszínhabos" dizájn régóta izgatott, és most elkészítettem a biokókusztejes-agyagos szappanomat ebben a formában.A tartalom és az illat megegyezik.
A habos részbe fehér agyag(kaolin) és titanium-dioxid került.Ez egy természetben előforduló vegyület, amit kozmetikai és ételfestékként is használnak.

A fehéragyagot(kaolin) sebgyógyító és méregtelenítő hatása miatt használjuk.Nyugtatja és vitalizálja a fáradt, vízhiányos bőrt.
Ásványi anyagokkal látja el a szervezetet, fokozza a bőr vérellátását, regenerálja és gyógyítja a szöveteket.

A szappant geránium, narancsvirág és magnóliaolajokkal illatosítottam.Valódi bio kókusztejjel és sok sheavajjal készült.

4 megjegyzés:

Dörte írta...

sie ist sehr schön geworden und Kokosmilch ist richtig toll, ich mag das sehr gern.

liebe Grüße
Dörte

Tündéri Lonka írta...

gyönyör.

Gizus írta...

Isteni! Mostanában én is használom a titánium dioxidot! Ez a habos dolog engem is izgat! Egy kávéshoz tartogatom! :)

Alma írta...

A kávés tegnap készült:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...