SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2012. augusztus 29., szerda

Szőlőmagos-himalájai sós kecsketejszappan

Szőlőmagos himalájai sós kecsketejszappan
Meleg, egzotikusan fűszeres illatú szappant készítettem antioxidáns hatású összetevőkből.
Szőlőmagőrleményt, vörösagyagot és himalájai sót kevertem a kecsketejes szappanalapba, ezek méregtelenítenek és tisztítják az elhalt hámsejtektől a bőrt.
Búzacsíra és rizscsíra olajat tettem bele ápoló olajként az értékes tápanyagtartalom és a könnyű felszívódás miatt.

4 megjegyzés:

Monáj írta...

Nagyon jól néz ki és jól hangzik a leírás alapján. Kismamáknak ajánlod?

Alma írta...

Örülök, hogy tetszik!:)
Nincs benne olyan összetevő, ami árthatna a kismamának(és a magzatnak).

Monáj írta...

Szuper, akkor majd rendelni fogok, felveszem a listámra, mert lassan aktuális :)
Samponszappanból kismamáknak mit ajánlasz? Zsíros a hajam töve, és száraz a vége (tudom, nem egyedi a probléma :)) Jelenleg nincs festve, de ez szülés után (ami mindjárt itt van - 3 hét) még változhat.

Alma írta...

Erre a hajtípusra a hennás rhassoulos kecsketejes samponszappan és a mandulaolajos kecsketejes rózsaszínagyaggal ajánlott.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...