SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2015. május 12., kedd

SPORT szappan

Edzések utáni tusoláshoz készítettem az új szappanomat.
Kiváló hidratáló hatását a sok kakaóvajnak, kecsketejnek, méhviasznak, rizskorpa és ricinus olajnak köszönheti.
Lazító és frissítő illóolajokat tettem bele:
Levendula, rozmaring, citrom, wintergreen, borsmenta és kámfor.
Csokival és chlorella algával, kék agyaggal és kaolinnal dúsítottam.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

E szappan tökéletesen teljesíti küldetését. Frissíti a bőrt, lazít, tisztít, gyengéden ápol, elveszi az uszodai klór szagot. A bőrt hidratálja. Fürdés, illetve zuhanyzás közben a légutakat is tisztítja. Nem utolsó sorban még dekoratív is. Gratulálunk ehhez a készítményhez.
Kati és a "kis" öttusa csapat

Alma írta...

Én pedig köszönöm az inspirációt a szappanhoz, örülök, hogy sikerült elnyerni a tetszését és a bizalmát a csapatnak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...