SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2010. szeptember 25., szombat

Megnyílt a Meska boltom

5 megjegyzés:

judwil írta...

Mär a Blog-bejegyzesed elött felfedeztelek a Meskän!Sok sikert es väsärlot kivänok!üdv:Judit

Alma írta...

Nagyon köszönöm, remélem nemsokára Téged is látlak a Meskán, mert a szappanjaid gyönyörűek és egyediek. Éppen Rád gondoltam, mikor tegnap a szappanfelhozatalt nézegettem.Sajna, nem tudok gratulálni a szép szappanjaidhoz a blogodon, mert nem felugró ablakos a megjegyzés rovatod, és az én gépem vmi miatt nem engedi.

judwil írta...

Kedves Alma!
Szeretnek neked egy Kreativ Blogger Dijat adni es egyben igy megköszönni a sok hasznos informäciot amit megosztasz velünk:)Kerlek lätogass el a blogomba,mert a dijjal meg vannak tennivalok.

Alma írta...

KÖsziiiií!De örülök!Éljen!Megyek!:)

Alma írta...

Sajna, még mindig nem tudok megjegyzést írni a blogodba.Beállítanád a megjegyzésrovatot felugró ablakosra?
Köszönöm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...