SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2011. február 2., szerda

Bio chlorella algás olivaszappan

Bio algát használok újabban(már a kókusztejes-iszapos és a sós is abból készült).Most egy 100%-os olivamasszába kevertem bele, bazsalikom, citromfű, kubeba és teafaolajokkal illatosítottam, és extraszűz olivaolajat tettem bele extraolajként.

7 megjegyzés:

Gizus írta...

Nagyon szép színe lett és biztosan remek is! Neked nem változik a színe érés alatt? Főleg a zöld!

Alma írta...

De igen, halványabb lesz, viszont amint víz éri, ismét visszanyeri az eredeti színét, és olyan érzésem van mindig, mintha tömény klorofillal fürdenék, és kis híján fotoszintetizálni kezdek:)

Andi írta...

Bele lehetne harapni!
Bele lehetne harapni?:)

Igen, azt mondják, az alga rázós, mert a nem bio szereti felvenni a környezeti szennyezéseket, pl. fémeket, stb... mivel a bőrön át is felszívódik, fontos, hogy tiszta legyen:)

Alma írta...

6 hét múlva nyugodtan meg lehet kóstolni, bár szerintem por vagy tabletta alakban ajánlatosabb bevenni.Ja, az olivaolajat pedig kanállal, vagy üvegből.
Ariel tegnap olvasta mellettem a képernyőről:-"Az olivaolajat az istenek nektárjának is nevezték."Anya, nem hiszem, hogy az istenek pohárból itták volna az olivaolajat!

Hát még szappanból!

Igen, mióta hallottam az infót, én is inkább biót veszek chlorellásól és spirulinából is.Ne mérgezzen, hanem méregtelenítsen, ha már ennyibe kerül:)

Névtelen írta...

Azta... Micsoda zöld, nem is ismertem ezt a színezőt! Gratulálok, nagyon jó lett!

orsolya vanessza kiss írta...

GYÖNYÖRŰ!!! :)

Alma írta...

Köszönöm, örülök, hogy tetszik, a hatása még a kinézeténél is jobb:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...