SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2011. január 27., csütörtök

AjándékAjándékot kaptam Hendiméditől, akinek a blogjába a fantasztikus nemezcsodáiban gyönyörködni jártam.Ezúttal is szeretném neki megköszönni, és örülök, hogy a szappanjaim megnyerték a tetszését.

A továbbajándékozás egyik feltétele, hogy ne legyen sok száz blogkövetője a kreatív bloggernek:

1. Andinak a gasztroblogjáért, ahol megcsodálhattam azt a kreativitást, amilyen ízletes ételeket egy rendkívül szigorú diéta ellenére hagyományos alapanyagokból ki tudott találni.

2.Vesztl Fanni-nak a gyönyörű hímzett ékszereiért.

3.Kreamesinek , mert nagyon tetszik, ahogy bármihez kezd, arannyá válik a kezében.Valóban kreatív blogger.

4.És Peony szépséges kézimunkái tetszettek meg.

Aki akarja, tovább ajándékozhatja.

3 megjegyzés:

Andi írta...

Szia Alma!

Gratulálok a díjhoz, és köszönöm az enyémet:)

Alma írta...

Köszi, én is a tiédhez,+szívesen:)

bsbori írta...

Szia Alma! Gratulálok a díjhoz és ha benézel hozzám vár még egy:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...