SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2011. december 9., péntek

Fahéjas-narancsos-csokis kecsketejszappan

Megtetszett az örvényes mintázás és elkészítettem ezt a finom szappant.
Fahéj, szantál, ánizs, narancs, citrom és mandarin illóolajokkal készült.
Sok kakaóvajjal és méhviasszal ápolja a bőrt.
Szín és illatorgia:)))

7 megjegyzés:

ancsapancsa írta...

Nagyon szép! Gratulálok!

Névtelen írta...

Jabon precioso,los colores y la textura me encanta.
un saludo

Alma írta...

Köszönöm!:)

Tímel írta...

Hűűmeghhaaa....ide érzem:) Isteni, és milyen jól néz ki:)

Eszter írta...

Már érzem is az illatát!Nagyon jól néz, ki , olyan igazi karácsonyi illata lehet, legalábbis úgy képzelem el!Hmmm....ez majd kell nekem!

Rita írta...

Ajándékba kaptam egy ilyet és nagyon szeretem a hatását, az illata nekem egy kicsit erős, de a hatása kárpótol :))) Ajánlom mindenkinek, amint ez elfogy lecsapok valamilyen más szappanra!

Alma írta...

Örülök, hogy tetszik:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...