SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2011. december 13., kedd

Mentás-rozmaringos himalájai sós kecsketejszappan


Megkérdeztem a férjemet, hogy milyen tulajdonságokat, szolgáltatást várna el egy férfiak számára készült szappantól és a válasza alapján találtam ki ezt a terméket.
Friss, luxus ápolást nyújtó, jól tisztító, kicsit masszírozó tulajdonságú, amivel egy élmény a fürdés.

Télen fáradtabb a bőrünk, kevesebbet levegőzik, kevesebb folyadékot ad le, a méreganyagok felszaporodhatnak.Az új frissítő szappanom tele van antioxidánsokkal és méregtelenítő hatóanyagokkal, mivel a bőr méregtelenítése és frissítése volt az egyik fő célom.
Ebbe a szappanba szőlőmagőrleményt, bio chlorella algát, zöldárpát, orvosi szenet és himalájai sót kevertem.
Shea és kakaóvajjal ápolja a bőrt, kecsketejjel hidratál.
Az illóolajokat is úgy válogattam össze, hogy a bőrt frissítsék, javítsák a keringését és ezáltal felgyorsítják az anyagcseréjét is.
A szappant minden bőrtípusra ajánlani tudom, de kifejezetten jó hatású cellulitiszes, mitesszeres bőrproblémákra.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...