SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2013. július 3., szerda

Csalános-zöldagyagos kókusztejszappan shea-, kakaó- és mangóvajjal és himalájai sóval

A júniusi kánikula idején készítettem el az új szappanom, telepakoltam mindennel, ami hűsít és hidratál:)
Bio csalántea és gyógynövénypor gondoskodik a méregtelenítésről, ráadásul fehér és zöld agyag is került bele, szintén az antioxidáns hatásuk miatt.Fontos a nyári időszakban az allergiás tünetek elkerülése végett a bőr méregtelenítése, mivel a meleg miatt az izzadás előhozza a bőrben elraktározódott méreganyagokat.
A bio kókusztej és a himalájai só kiváló hidratáló, a zsíros bőr hatásos ellenszere mindkettő, és az izzadást is gátolják.
A bőr ápolásáról az extra mennyiségű(12% ) extra olaj gondoskodik: kakaóvaj, shea- és mangóvaj táplálja a bőrt fürdés közben.
Citromfű, rozmaring és citromolajok friss és hűsítő illattal teszik teljessé a szappan hatását
1 megjegyzés:

Marieke írta...

It looks and sounds great!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...