SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2013. július 12., péntek

Relaxáló kókusztejes szappan
Felmerült az igény, hogy muskotályzsálya olajas szappant készítsek, amiben kék és rózsaszínagyag van, chlorella alga és bio kókusztej, sheavaj, kakaóvaj, mangóvaj és himalájai só:)
Eszembe jutott az egyik nyugtató-fájdalomcsillapító masszázsolaj keverékem, amiben az egyik fontos összetevő a muskotályzsálya olaj( a levendula és a geránium, más egyéb olajok mellett).
A muskotályzsálya már nagyon pici mennyiségben is remek lazító, feszültségoldó és fájdalomcsillapító.
    A levendula illóolaja szintén nyugtató, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító, a geránium
        harmonizáló, feszültségoldó és fitohormonokban gazdag , sebgyógyító, bőrregeneráló hatása is jelentős. Kevés citromolajjal tettem üdébbé az összhatást.Mióta elkészült, egyfolytában szagolgatom:)
1 megjegyzés:

Marieke írta...

The smell sounds heavenly and the soap looks gorgeous! Marieke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...