SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2014. június 6., péntek

Szúnyogriasztó sprayMegjelentek a szúnyogok 1-2 hete, és kellemetlen esténként a kertben beszélgetni, tollasozni, a Duna parton sétálni.
Régebben krém formában készítettem szúnyogriasztót, ami a melegben nem volt túl praktikus.
Nyáron mindig a táskámban van egy flakon virágvíz, amivel az arcomat, dekoltázsomat letörlöm, ha melegem van, a bolti csomagolt nedves törlőkendőkre allergiás vagyok.
Kevés olajat is teszek hozzá kis biomézzel, ami emulgeálja a virágvízzel.
Most rozmaringvizet használok, és eszembe jutott, hogy mi lenne, ha szúnyogriasztóként is bevetném.
Tettem bele rozmaring, levendula, borsmenta, citronella, eukaliptusz, mandula olajat és kiválóan működik, ráadásul a spray kiszerelés miatt nagyon praktikus.Méz helyett lysolecitint használtam emulgeálóként, mert nem vágytam a darazsak társaságára.
Levendulavízzel is kiváló, sőt csípés utáni szerként is lehet alkalmazni, mivel hűsít és csökkenti a bőrpírt, a viszketést és a fájdalmat.Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...