SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2010. július 1., csütörtök

Szúnyogriasztó krém:

kókuszolaj,
szőlőmagolaj,
citronellaolaj,
eukaliptuszolaj,
borsmentaolaj,
rozmaringolaj,
levendulaolaj,
teafaolaj.

Az első órában 1-2 csípéssel megúsztam a duna-parti bozótos szúnyogfelhőjében, a lábamról viszont sajna lemosta a víz, a bokám és a lábfejem tele volt csípéssel.Csak volt.Mert egyáltalán nem viszketett, és teljesen elmúlt.
Rabán kifogott egy 20 cm hosszú ékszerteknőst, pont olyat, mint Rubint volt, piros fülű, és harapós, elég vad.
A csajok ruhástól(farmer, edzőcipő) borultak bele a kenuból a Dunába, de alig lehetett kikönyörögni őket a vízből utána(ruhában úszkáltak továbbra is, csak cipő nélkül), pedig szörnyű piszkos a víz még mindig.Ott dühöngtem a parton.

2 megjegyzés:

Taurus írta...

A 8-ból 7 összetevőm hiányzik, de még ma beszerzem! Nem bírom a szúnyogokat...ilyenkor a Dunát sem.
A csípésre citromot szoktunk kenni.

Alma írta...

Az almaecetet is ajánlják.Ma átmentünk délután 3-asban Nagymarosra bringával, meglátogattuk a jógatábort a jacht kikötőben.Ahogy leszálltunk a bringáról, és elkezdtük a gyakorlatokat, egyből elleptek a szúnyogok, mivel a szúnyogriasztót sajnos itthon felejtettem:((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...