SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2010. július 14., szerda

Rózsafaolajos-gerániumos zabpelyhes kecsketejszappan
Grapefruitos zabkorpás kecsketejszappan

Levendulás-eukaliptuszos kecsketejszappan

6 megjegyzés:

ixchel írta...

A zabpelyhesről jut eszembe: a napokban került a kezembe a kakaós-zabpelyhes szappanod, még az első eresztések egyikéből - már az is jó volt, milyenek lehetnek ezek?

Alma írta...

Ezt még én sem próbáltam ki, mert olyan lassan fogynak a szappanok, hogy még egy régi citrusosat használok, ami a zabpelyheseket képviseli a fürdőszobában.Az étcsokis-zabkorpás, ami régit találtál.Majd küldök ilyet is.

Taurus írta...

Tényleg lassan fogynak, ezért most épp 7 féle van használatban:)

Alma írta...

Nekem most ez a levendulás eukaliptuszos izgatja a fantáziámat, olyan friss illata van!

Hikari írta...

Anyuu, légyszi csinálj olyan "zöld" szappant!^^ Élőben is kértem már, de remélem így, itt hatásosabb... -.-

Alma írta...

Aki keres, az talál - a szappanos polcon.Ha egy kicsit figyelmesebben körülnéz.
De most csinálok kétféle zöldet is.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...