SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2010. október 24., vasárnap

Sárgabarackmag olaj



Oláh Andornál olvastam először a sárgabarackmag jótékony, antioxidáns hatásáról: rákmegelőzés és gyógyítás céljából napi 15-30 szem barackmagot szabad megenni, ezen a mennyiségen felül mérgező lehet.Kb ez az információ meg is határozta a hozzáállásomat: sárgabarack lekvár főzéskor szigorúan kiadtam az ukázt: 5 szemnél többet tilos belőle megenni!Ezért nem a szemem előtt, hanem a hátsó kertbe mentek a gyerekek barackmagot törni, és enni.



Az olajok után kutakodva rátaláltam a sárgabarackmag olajra, és jótékony hatásainak leírására.Hogy a bőrünk örökre fiatal marad tőle, hogy a hunza népcsoport Kasmírban a magokat pénz helyett használja, és az állandó sárgabarackmag fogyasztásnak köszönhetően nem ismerik a rákos megbetegedéseket, nem szenvednek szív és érrendszeri betegségektől(igaz se Meki, se B.King nem található arrafelé).
Áldásos hatásairól az olajban található vitaminok és egyéb hatóanyagoknak köszönhetően az idegrendszerre, az immunrendszerre, a pajzsmirigyre, a látásra, az érrendszerre, visszeres panaszokra, az emésztésre.A mérgező hatását pedig csak rákos sejteken fejti ki, mivel csak ezek a sejtek tartalmaznak olyan enzimet, ami a sárgabarackmagban lévő cianid anyagokat felszabadítja, és ezáltal pusztítja a beteg szövetet.


Én egyenlőre a bőrömön próbáltam ki: a kiszáradt kezemre kentem az egész napos takarítás után.Valóban fantasztikusan rendbe tette, és közben kellemes marcipános illatot árasztott a bőröm.Közepesen gyorsan szívódik fel, nem hagy maga után zsíros, ragadós érzetet.

3 megjegyzés:

ixchel írta...

Az egyik kolléganőm a sárgabaracklekvárba is beleteszi a hámozott magokat, isteni finom. Ha legközelebb befőzök, követem a példáját.

Alma írta...

Azta, el is hiszem, ha csak arra a fincsi marcipánillatra gondolok, nyami!

ixchel írta...

Hol érdemes sárgabarackmag-olajat venni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...