SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2011. március 2., szerda

Szenes-sörös kecsketejes szappan

Régóta készültem szögletes formájú szappant készíteni, és most apukámtól kaptam egy saját gyártmányú szappanos formát:)
Szenes-kecsketejes az alapszappan, amit narancsvirágvízzel készítettem, rengeteg búzacsíra olajat tettem bele extra olajként, sok növényi szenet, narancs, geránium, mandarin illóolajokat.A közepe sörös-mézes szappan szőlőmagolajjal, ami már ismerős régebbről:)
A szén aktívan tisztítja a pórusokat, mitesszeres, pattanásos, problémás bőrre kifejezetten ajánlott.Méregtelenítő hatású, ezért ajánlom narancsbőrre is, az elhalt hámsejteket pedig a masszírozó hatásának köszönhetően eltávolítja a bőrről.
A búzacsíra olaj rengeteg E-vitamint tartalmaz, karbantartja a kötőszöveteket, valamint serkenti a sejtek megújulását. Használatával csökkenthető a linolsavhiány okozta egyes bőrbetegségek (pl. ekcémás bőrfolyamatok, pikkelysömör) kockázata, és a bőr öregedési folyamatának lassításában is szerepet játszhat.Kiváló bőrápoló, bőrtápláló és a sebek, égések, bőrfekélyek gyógyulását elősegítő hatású olaj. E-vitamin tartalmának is köszönhetően a bőrt rugalmassá és simává teszi, segíti a bőr regenerálódási folyamatait.

10 megjegyzés:

Gizus írta...

Gratulálok!
Pont a minap szereztem be én is aktív szenet magamnak! Csak még nem alakult ki, hogy milyet is szeretnék! De most felbátorodtam!
Majd gyere nézd meg!
Tényleg nagyon jó lett!

Alma írta...

Köszönöm, örülök, hogy tetszik:) Tartottam tőle nagyon, mert annyira elsiettem a végét, csodálkoztam, hogy lett belőle egyáltalán valami, de most én is belelkesedtem, bár jobban szeretem a kis, kézreálló formájú szappanjaimat, a tömbszappanban a díszítések lehetősége izgat.

Cocobong Soaps írta...

Great Soap God!!! What a beautiful bar you've created! I absolutely love the look of this one! BRAVO!

Taurus írta...

Nagyon extra a kinézete, ez már tényleg művészet!

Alma írta...

:))Thank you, glad you like it!:)

Alma írta...

Ezt a színösszeállítást rendszeresen hordom:)
Most is mustárbarna-szürke-fekete ruhák vannak rajtam.

ixchel írta...

Nagyon vagány!

bsbori írta...

Extrém lett:)) Nekem kicsit a távol-Keletet idézi. Jó a hangulata nyugtató:) Roppant ügyi vagy:))

Unknown írta...

Alma,te mindig tudsz szämomra meglepetest okozni!:)Különleges összetevök, különleges forma -de nagyon "egybevan" meg kell hagyni.:)))

Alma írta...

Japán szappannak nevezték a gyerekek:)
Örülök, hogy Nektek is tetszik a szappanom:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...