SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2011. január 15., szombat

Himalájasós kecsketejszappan rózsaszín agyaggal és gerániumolajjal

Apró szemű rózsaszín himalájasóval, rózsaszín agyaggal, kevés levendula és rengeteg gerániumolajjal(kicsit megszaladt az üveg).
A rózsaszín agyag kiválóan tisztítja a bőrt, normál és enyhén száraz, érzékeny bőrre ajánlott.

10 megjegyzés:

Andi írta...

Szia!
Szép lett nagyon! Szép a formája is.

Alma írta...

:)Köszi!
Nekem akkor tetszenek a sós szappanok, amikor teljesen átjárja a só, és olyan kőzetszerűek.Ez a szappan majd 2-3 hét múlva.

Taurus írta...

Rózsaszín virág-világ:) tartalomhoz a forma.

Alma írta...

:)Ahogy mondod, pontosan.:)

Andi írta...

Az enyém már kőzetszerű, viszont nem habzik:((
várom a csodát...

Alma írta...

A só nem zárja ki a habzást? Én azt hittem...

Andi írta...

Nem tudom, remélem, IGEN, KIZÁRJA:))))
mert akkor nem én rontottam el...
azt hittem a töméntelen superfat miatt nem habzik.

Alma írta...

Felesleges a túl sok, bár én is hajlamos vagyok rá: na még egy kicsit ebből, meg abból...

Gizus írta...

Én is készítettem kb két hónapja hasonlót. Én holt-tengeri sót használtam, rózsaszín agyagot, shea vajat és jázmin illatot. Kicsit több zsírt hagytam benne(8%), ami hiba volt talán, mert az istenért nem lett belőle szappan. Még mindig puha, és inkább zsíroz, mint szappanoz. Mondj valami okosat nekem, mert Ez a kombináció engem is érdekelne. Sajna van a családban ekcéma!
Köszi Gizus

Alma írta...

Most éppen a creativiky-s számlálót használtam, kb. 5% superfat-tel, 38-40% folyadékkal.Semmi különös titok.Általában 75-80% a szilárd olaj, de inkább kevesebb.A sószappanok amúgy is nagyon gyorsan dermednek, keményednek.A sót mindig kedvem szerint öntöm a masszába, nem tudok mennyiséget mondani.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...