SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2011. január 15., szombat

Holttengeri sós kecsketejszappan vörösagyaggal és szantálos illattal


Holttengeri sóval dúsítottam a kecsketejes szappan alapot és vörösagyagot tettem bele.
A vörösagyag olyan ásványi és nyomelemeket tartalmaz, ami újjáépíti és regenerálja a sejteket.
Rengeteg szantál illóolajat tettem bele, és a téli füstölőmániámnak köszönhetően a Kamala Karma nevű illatolajából is csepegtettem bele egy keveset, ami ugyan természetes alapanyagú, de mégsem 100%-os illóolaj.Hát, bocsi, de nem bírtam ki, hogy ennek a vagány szappannak ne legyen hasonlóan extravagáns az illata.Komolyan, mint egy jó kis füstölő.Amikor megérett(kb. 3 hét múlva),ki fogom próbálni, és csak az 1 hetes használata után teszem ki a polcra.

13 megjegyzés:

bsbori írta...

Irigylem a fantáziádat, persze csak a szó jobbik értelmében.
Megint valami nagyon izgalmas dolgot sikerült alkotnod.
Gratulálok :))))

Alma írta...

Nagyon köszönöm!:)

Andi írta...

wow, de szuper!
Mindig tudsz valami újat kitalálni!

Alma írta...

Már régóta tervezgettem a vörösagyag és a só keverékét, de amikor megvettem Sára lányomnak a Karma olajat, és beleszagoltam, akkor már tudtam, hogy a szappanomnak meg van az illata.:)

Móni írta...

Nagyon fincsi szappanokat készítesz! Reggel díjazlak, majd kukkants be hozzám :).

Alma írta...

Köszönöm a díjat:)
Begyűjtöm az általam díjazottakat és felteszem a blogomba én is.

Gizus írta...

Szia ! Látogass el hozzám, vár egy kis meglepetés!

dióhéj írta...

hű, nekem újak ezek a szappannok, de ez ránézésre úgy néz ki, mint egy finom löncshús, de ahogy olvasom, az illata nem olyan :)

Alma írta...

:)))Ez még soha nem jutott eszembe erről a szappanomról:)))
Aki már ismeri ezeket a szappanokat, tudja, hogy nemcsak illatra, de kinézetre se annyira hasonlít a löncshúsra, inkább gránitszerű a sótól és a vörös agyagtól, főleg, ha már teljesen átjárta a só.

Alma írta...

Kedves Gizus!

Szívesen ellátogatok a blogodba, és megjegyzést is hagynék, ha felugró ablakos lenne a megjegyzés rovatod.Valamiért az én bloggerem nem engedi, hogy a simába megjegyzést írjak.Ezért szoktam le a bloglátogatásokról is: lelkesen írni akartam blogokba, és nem sikerült.:(

Nagyon köszönöm a díjat, igazán kedves vagy:)

Gizus írta...

Sajnos nem tudom, hogy mi lehet az oka! Próbálom úgy beállítani, hogy ilyen felugró ablakos legyen, de nem igazán megy, ha tudsz akkor segíts légyszi! A díjat még egyszer nagyon szívesen!

Alma írta...

:)
Irányítópult-beállítások-megjegyzés-megjegyzésűrlap elhelyezése-előreugró ablak
Ezután mentsd le a változtatásokat.
És akkor tudok gratulálni a szép szappanjaidhoz:)

Gizus írta...

Azt hiszem sikerült! Köszönöm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...