SZAPPANJAIM KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS 100%-OS TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MINDEN ILLAT, ÁLLAG ÉS SZÍN A TERMÉSZET MŰVE.
NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, MERT ESŐERDŐKET IRTANAK KI A TERMESZTÉSE MIATT.
A SZAPPANJAIMAT OLIVA OLAJBÓL, KÓKUSZOLAJBÓL, SZŐLŐMAGOLAJBÓL, MOGYORÓ OLAJBÓL KÉSZÍTEM, ÉS EZEN FELÜL KAKAÓVAJAT, SHEA VAJAT, ÉS HIDEGEN PRÉSELT NÖVÉNYI OLAJAKAT TESZEK HOZZÁ.TERMELŐI MÉHVIASZ ÉS ÉRTÉKES NÖVÉNYI VIASZOK SEGÍTIK A BŐR ÁPOLÁSÁT.HIMALÁJAI ÉS HOLT TENGERI SÓVAL DÚSÍTOM A SÓS SZAPPANOKAT, ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL TELI ISZAPOK ÉS AGYAGOK KERÜLNEK A SZAPPANOKBA, HOGY A LEGNAGYOBB SZERVÜNKÖN, A BŐRÜNKÖN KERESZTÜL FELSZÍVÓDJANAK ÉS SEGÍTSÉK A SZERVEZET MUNKÁJÁT.
TELJES, BIO KÓKUSZTEJET HASZNÁLOK FEL A KÓKUSZTEJES SZAPPANOKHOZ, AMI SEGÍTI A BŐR ZSÍREGYENSÚLYÁT BEÁLLÍTANI, EZÉRT KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT VEGYES VAGY ZSÍROS BŐRRE.
A KECSKETEJES SZAPPANOK MIN. 30%-BAN FARM KECSKETEJET TARTALMAZNAK.
AZ ÁLLATOK A TESTVÉREM TANYÁJA MELLETTI ERDŐBEN ÉS RÉTEN LEGELNEK, ÉS STRESSZMENTESEN TARTJA ŐKET A HÚGOM, Ő UGYANIS ÉRT AZ ÁLLATOK NYELVÉN.EZ KOMOLY!:))

2011. január 13., csütörtök

ZsályaRégi szerelem az enyém a zsálya iránt.Gyógynövényként régóta használom torok és fejfájás csillapítására, erős antibakteriális és érzéstelenítő hatása miatt, bőrproblémákra is kiváló, olajos macerátumát arckrémekbe és ajakbalzsamokba szoktam tenni.Szoptatós anyák tejszaporító hatása miatt a gyógynövény teáját szokták fogyasztani.


Az illóolajától sokáig ódzkodtam, mert azt olvastam több helyen is, hogy túl erős, kivált ha magas tujontartalmú készítmény sikerül csak beszereznünk, ami mérgező hatású, és csak keverékekben lehet alkalmazni.Az biztos, hogy terhes és szoptatós nőknek nem ajánlott az alkalmazása, kisbabáknál sem szabad zsályaolajos készítményeket alkalmazni.Asztmás betegek sem használhatják tömény állapotban, mivel légzési problémákat okozhat.Hanem amikor megvettem első zsályaolajomat, és beleszagoltam(közvetlenül az üvegbe, ahogy tilos), úgy éreztem, hogy a fejem kitisztul, a gondolataim kifényesednek.
Azóta már utánanéztem, és bizony, a zsályáról azt tartja a népi bölcsesség hogy javítja a memóriát.Brit tudósok azóta kísérletekkel bizonyították, hogy a zsályaolaj rendkívül jó hatással van a fejre, az agyra, felgyorsítja a memóriát, valamint az idegek működését.
Nemcsak az idegrendszerre van jó hatással, hanem a z ösztrogénhez hasonló fito-hormon tartalma miatt a klimaxos tüneteket is enyhíti.
Dezodoráló hatását is meg kell említeni, Férfiaknak borotválkozás utáni arcszeszbe ajánlott, nemcsak a dezodoráló, hanem a sebgyógyító és fertőtlenítő hatása miatt is.
Lábizzadásgátló hatása van, és a gombás fertőzéseket is fel lehet vele számolni.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...